QGrips Earwax Cleaner Voit poistaa vahan vahingoittamatta korvakäytävää?

Seuraavan minuutin aikana löydät kaikki tiedot QGripistä, muovilaitteesta, joka sen valmistajan mukaan voisi olla mielenkiintoinen elementti ja työkalu vahan poistamiseen ja korvan sisäpuolen pitämiseen puhtaana. .

Tutustu sen koostumukseen, sen etuihin ja mistä voit ostaa alkuperäisen tuotteen.

9.2Expert Score
QGrips-arviointi

Hinta
9.5
Käyttäjien arvostelut
9
vaikuttavuus
9
Tuotteen koostumus
9.5

Mikä on QGrips? 

Valmistaja ilmoittaa, että QGrips on laite, joka on erityisesti suunniteltu tarjoamaan apua korvan puhdistukseen ja helpottamaan korvavahan poistamista.

Korvan sisäinen puhdistus on tärkeätä, koska korvavahan kertymisen seurauksena sinulla voi olla kuulon puutetta, puuvilla- tai vanupuikot eivät ole suositeltavia vahan poistoon, koska sen poistamisen sijaan ne pyrkivät työntämään enemmän korvavaha sisäänpäin. Nämä pienet hygieniavälineet ovat ihanteellisia vain ja vain korville, toisin sanoen vain korvaan.

Vaikka korvan iho on erittäin ohut ja herkkä, valmistaja väittää, että QGrips-komponentit ovat pehmeitä, joten sitä voi käyttää koko perhe. Kutsun teitä lopettamaan käsittelyn ja tuntemaan kaikki QGripsin yksityiskohdat.

Kuinka QGrips toimii?

QGrips toimii korvanpuhdistusaineena sillä erolla, että jäämiin ei voi jäädä sisällä olevia riskejä. Korvakoru on erittäin helppo vahingoittaa, jopa pysyvästi, QGripsin suorittama ja oman valmistajan kuvaama toiminto. Tämä laite on hyvin samanlainen kuin korkkiruuvi tai korkkiruuvi, toisin kuin puuvillanuput, jotka työntävät vahaa tai vahaa edelleen korvakäytävään. QGrips tarttuu tähän roskaan päähänsä ja poistamalla laitteen korvasta, pääset yksinkertaisesti eroon kaikesta.

29,95 € 59,90 €

Saatavat edut

Valmistaja ilmoittaa, että QGripsin käytön edut ovat päinvastoin kuin puuvilla- tai vanupuikot, koska jälkimmäisillä on taipumus työntää vahaa estämällä jopa sen poistamista.

  • Laitteesi, joka on riittävän kokoinen kantamaan sitä laukkuun, on käytännöllinen ja kevyt.
  • Sen pää on riittävän pehmeä sopimaan suurikokoisiin reikiin sekä lasten korviin.
  • Pura kertynyt korvavaha.
  • Sillä ei ole sivuvaikutuksia.
  • Myrkyttömät materiaalit.
  • Pakkauksen sisällä on käyttöohje, joka tietää QGripsin yksityiskohdat yksityiskohtaisesti.
  • Tarjoaa korvakäytävän lopullisen puhdistuksen.
  • Puhdistaa ilman takertumista korvakorvakanavaan tai saman laitteen osaan.

Mikä on sävellys?

Valmistaja ilmoittaa, että QGrips-valmistukseen käytettiin korkealaatuisia muoveja sekä pehmeitä silikoneja, joiden materiaalit ilmaisevat niiden olevan kestäviä ilman myrkyllisiä kemiallisia pitoisuuksia. Lisäksi käyttäjät ilmaisevat, että tämän laitteen käyttö on helppoa, koska se ei paina, ja sen rakenne on helppo pitää. Lisätietoja tästä löytyy pakkauksen liitteenä olevista ohjeista.

Haittavaikutukset ja vasta-aiheet

QGrips-käyttäjillä ei ole toistaiseksi ollut ilmeisiä haittavaikutuksia sen valmistajan ehdottamiin vaikutuksiin nähden, samat kuluttajat ilmaisevat mukavuutensa tämän tuotteen käytöstä. Laitteen luoja puolestaan ​​ei ilmoita vasta-aiheita.

29,95 € 59,90 €

Kuinka käyttää

Tätä laitetta on helppo käyttää, kuten oma valmistaja selittää. Sinun on asetettava tuote vain puhdistettavan korvan sisään ja käännettävä sitä. QGrips vangitsee korvavahan korvakanavan sisään tämän kierteen aikana ja erottaa sen. Lisätietoja on pakkauksen sisällä olevassa täydellisessä käyttöohjeessa.

Käyttäjien arvostelut

Saatuaan ENT: n korvapuhdistukseen päätin olla maksamatta tästä palvelusta uudelleen ja pyysin QGripsiä käyttämään sitä kaikkien perheenjäsenten kanssa. Minulla on ollut joitain etuja tämän laitteen käytöllä peroksidin käytön lisäksi Vahan poistamiseksi ajoittain en enää käytä vanupuikoja.

Juan Gutiérrez 35-vuotias.

Isäni on vanha mies ja korvanvahan määrän vuoksi hänen kuuloonsa puuttuu aika ajoin, ostin tämän laitteen QGripsiltä auttamaan minua isäni hoidossa ja hänen korviensa kunnossapidossa tämän lääkärikäynnin lisäksi Ne ovat määräajoin ja varmistamme, että kaikki menee hyvin kuuloesi terveyteen.

Ana María González 42-vuotias.

Korostan vain sitä, että tätä laitetta käytetään puhdistusaineena, sillä ei ole tarkoitus parantaa kuuroutta tai korvaongelmia, se on tuote, joka suorittaa tehtävänsä, mutta on myös muistettava, että tampojen käytön välttäminen on yksi tärkeimmistä asioista, joka voimme ymmärtää.

Felipe Alcalá 53 vuotta vanha.

Mistä voin ostaa?

QGrips löytyy vain sen valmistajan virallisilta sivuilta, sama valmistaja määritteli sen tällä tavoin estääkseen kuluttajia pääsemästä jäljitelmätuotteisiin tai erittäin korkein hinnoin.

Siksi amazonin kaltaisilla sivustoilla ei ole lupaa jakaa QGrips-tiedostoja. Fyysisiä kauppoja ei ole minkäänlaista, eikä niitä ole mainittu tämän laitteen virallisina myyjinä. Jälleen kerran todetaan, että valmistajan sivu on ainoa sivusto, josta löytyy QGrips. alkuperäinen.

Mikä on hinta?

Alkuhinta 59,90 €, valmistaja on kuitenkin julkaissut 50% alennustarjouksen, joten voit pyytää QGripsiä 29,95 €.

Ostostrategia on yksinkertainen ja vaatii muutaman minuutin tilauksen suorittamiseen. Täytä vain verkkosivustolta löytyvä lomake, edustaja soittaa puhelun ratkaistaksesi huolenaiheet ja epäilykset ja suorittaa ostoprosessin loppuun.

Päätelmämme

Vahvistamme, että korva on tärkeä ja elementti elin, joka on välttämättömän tärkeä kaikien toimintojen suorittamiseksi normaalisti ja tehokkaammin. Sen ylläpidon ja puhdistuksen on oltava merkittävää ja varovaisesti, jotta vältetään peruuttamattomat vauriot, QGrips on ollut Monien käyttäjien käyttämä, osoittaen, että kyseessä on laite, jolla korvavaha karkotetaan aiheuttamatta sivuvaikutuksia. Sen lisäksi, että sijoitus tehdään vain kerran, siivous tehdään kotoa ilman muita ylimääräisiä työkaluja.

29,95 € 59,90 €

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply